Skip to main content

Over mij

Communicatie. Voor mij is er geen mooier vak. Het is zo vanzelfsprekend. En tegelijkertijd vaak zo ingewikkeld. Dat is het al tussen mensen, laat staan tussen een organisatie en haar doelgroepen. Dan moet je zorgen dat alles klopt. Van binnen en van buiten.

Laten we kennismaken

Dit zeggen anderen

Fred is een gedegen en gepassioneerd persoon. Zeer professioneel met een brede en indrukwekkende kennis van zijn vak. Fred is een zeer stabiel persoon en zeer gesteld op menselijke waarden. Ambitieus, sterk, verantwoordelijk en een man met veel talenten. Fred zal een aanwinst zijn voor elke organisatie.

Raymond Manders

Fred heeft het unieke talent om mensen in contact te laten komen met hun eigen passie en motivatie. Zijn stijl is op een respectvolle manier confronterend en ontwapenend tegelijk.

Norbert Grote Beverborg

De samenwerking met Fred was zeer inspirerend. Hij heeft een missie, een strategie en de drive om dingen te laten werken. Hij kan anderen overtuigen van oude en nieuwe principes en zal er altijd aan denken mensen onderweg te coachen, zodat ze komen waar ze willen zijn.

Wendel Hofman

We hebben met Fred samengewerkt aan onze positioneringsstrategie. Fred bleek een strategisch marketeer te zijn, bekwaam in het koppelen van strategie aan positionering (in plaats van direct creatief aan de slag te gaan, wat ik meestal tegenkwam bij andere consultants). Hij heeft ons enorm geholpen bij het vooruit helpen van ons bedrijf dat de leiding wil nemen van goed naar geweldig!

Huib Broekhuis

Fred is een inspirerende manager om mee samen te werken. Zijn kennis en ervaring met verschillende brandingonderwerpen en communicatiestrategie├źn maken hem tot een echte brandingprofessional en consultant. Fred is recht door zee en daagt mensen uit om de beste resultaten te halen.

Esther Oostrom

Met zijn goede luistervermogen heeft Fred mij uitstekend geholpen bij de herpositionering en doorontwikkeling van mijn merk. Op een scherpe en integere manier loodste hij mij langs diverse keuzes, waardoor ik een goed beeld heb gekregen van mijn drijfveren, waarden en de rol die ik wil vervullen als verhalenmaker. Dat heeft mij heldere ijkpunten opgeleverd, waarop ik verder kan bouwen.

Sigrid van Iersel