Skip to main content

Advies & Interim

Van strategie tot uitvoering

Als onafhankelijke merkstrateeg, coach en communicatieprofessional ben ik breed inzetbaar voor een korte of langere periode. Ik ondersteun organisaties en ondernemers om zowel op inhoud als proces. Met een positief kritische houding help ik om duidelijke keuzes te maken. Om daarna de strategie te bepalen en de gestelde doelen te bereiken met een succesvol team waar vertrouwen, samenwerken en professionaliteit centraal staan.

Dit doe ik voor je

Positioneren

Welke positie ambieer jij in jouw markt of omgeving? Wat is jouw onderscheidende merkverhaal? Welke (maatschappelijke) betekenis heb je voor wie? Vragen die we samen beantwoorden. En daarna vertalen in een heldere propositie en strategie.

Organiseren

Als je weet waar je naar toe wilt, moet het ook nog gedaan worden. Daarom zorg ik voor een goed draaiend team. Met gemotiveerde mensen op de juiste plek, die met duidelijke doelen en binnen heldere kaders met plezier samenwerken aan een sterk merk.

Communiceren

Als het doel duidelijk is en de organisatie staat, kun je gaan communiceren. Met vernieuwende middelen die de doelgroep raken en het merk versterken. Door te experimenteren, te leren en fijn te slijpen, boeken we resultaten.

Een sterk merk bouw je van binnen naar buiten

De basis van mijn aanpak is altijd een diepgaande verkenning op identiteitsniveau. Wie ben je als organisatie of ondernemer, waar kom je vandaan? Waar sta je samen voor en waar geloof je in? Door net wat verder door te vragen, komen we bij de kern. Daar zit de vonk om te komen tot een sterk merk met een sterk team.