Skip to main content

Advies & Interim

Van strategie tot uitvoering

Als onafhankelijke merkstrateeg en communicatieprofessional ben ik breed inzetbaar voor een korte of langere periode. Ik ondersteun organisaties en ondernemers om zowel op inhoud als proces het merk en de communicatie te versterken. Met een positief kritische instelling help ik om duidelijke keuzes te maken. Samen bepalen we de strategie om de gestelde doelen te bereiken met een succesvol team waar vertrouwen, samenwerken en professionaliteit centraal staan.

Dit kan ik voor je doen

Positioneren

Welke positie ambieer jij in jouw markt of omgeving? Wat is jouw onderscheidende verhaal? Welke betekenis heb je voor wie? Vragen die we samen beantwoorden. En verpakken in een heldere propositie en een stevige strategie.

Organiseren

Als je weet waar je naar toe wilt, moet het ook nog gedaan worden. Daar is een goed draaiend team voor nodig. Met de juiste mensen op de juiste plek, die met plezier samenwerken aan het gezamenlijke doel. En met de juiste partners die je kunnen ondersteunen.

Communiceren

Als het doel duidelijk is en de organisatie staat, kun je gaan communiceren. Met vernieuwende middelen en concepten die de doelgroep raken. Door te leren en te experimenteren, te meten en fijn te slijpen, worden doelen gehaald.

Hoe kan ik je helpen?

Een sterk merk bouw je van binnen naar buiten

De basis van mijn aanpak is altijd een diepgaande verkenning op identiteitsniveau. Wie ben je als organisatie of ondernemer, waar kom je vandaan? Waar sta je voor en waar geloof je in? Door net wat verder door te vragen, komen we bij de kern. Daar zit de vonk om te komen tot effectieve communicatie met een sterk team.